100pcgratuit

FAQ  -  Contact

Uw paswoord vergeten ?   |   Nog niet ingeschreven ?

Op zoek naar verhuisdozen

Herbruikbare dozen


Als u ervoor gekozen hebt zonder een verhuisprofessional te verhuizen, zult u zelf tweedehands verhuisdozen moeten verzamelen. Hiervoor kunt u het best terecht bij de winkels in uw buurt: supermarkt, kruideniers, snackbars (ze krijgen hun af te bakken broodjes geleverd in grote dozen), diverse grote supermarkten, enz.

Probeer ze hoe dan ook op de hoogte te brengen van het feit dat u hun lege dozen graag wilt. Zeg hen om hen te overtuigen, dat u ook geïnteresseerd bent in platgedrukte dozen: dit neemt minder plaats in en het zal voor u makkelijker zijn om ze mee te nemen.

Indien u de keuze hebt, kiest u best stevige, maar niet te zware kartonnen dozen, zoals bijvoorbeeld 'banendozen'. Verzamel ook verschillende formaten en dozen met kleppen.

Het ideale is ongetwijfeld wekelijks geduldig meerdere identieke dozen te verzamelen. Zo:

  • kunnen uw dozen optimaal gestapeld worden in het voertuig dat voor uw verhuizing gebruikt zal worden;
  • kunnen uw dozen makkelijk op elkaar gestapeld worden op een steekwagentje, in een lift...


Denk er tot slot ook aan dozen aan de mensen uit uw omgeving te vragen: soms hebben vrienden of familieleden nog tientallen dozen van hun vorige verhuizing of kunnen anderen er makkelijk aan geraken. Sommigen kunnen u misschien wel via hun werk dozen bezorgen.

Verhuisdozen kopen bij een gespecialiseerde leverancier


Minder goedkoop maar sneller bijeen te krijgen: speciale verhuisdozen. U vindt ze bij gespecialiseerde leveranciers. Deze dozen worden doorgaans in loten verkocht.

Tussen haakjes: deze verhuisprofessionals leveren ook alles wat u nodig hebt bij het inpakken: noppenfolie (erg handig voor breekbare voorwerpen), tape, labels, lijm, cutters, enz. Kortom, alles wat u nodig hebt om goed in te pakken.

Uw verhuizer zorgt bijna voor alles


Als u beroep doet op een professionele verhuizer en als hij uw volledige verhuizing verzorgt, zijn de dozen ongetwijfeld in zijn service inbegrepen. Als u slechts voor bepaalde zaken op hem beroep doet (inladen, transport, uitladen) kunt u hem steeds bij de offerteaanvraag een prijsvoorstel vragen voor verhuisdozen. U kunt vervolgens de prijzen vergelijken.

Hoeveel dozen hebt u nodig?


Om u een eerste idee te geven over hoeveel dozen u nodig zult hebben, kunt u onze dozenteller gebruiken.

Vergelijkbare artikels

  • Delhaize
  • Delhaize
  • Delhaize

Ik schrijf me onmiddellijk in

en geniet meteen van de gratis Move! Box.

Of ik gebruik mijn Facebook-account om te verbinden

Facebook Connect