100pcgratuit

FAQ  -  Contact

Uw paswoord vergeten ?   |   Nog niet ingeschreven ?

Een nieuwe mobiliteit !

Openbaar vervoer

Misschien hebt u reeds een nieuwe woning gevonden, misschien ook niet; het is in elk geval zeer nuttig zich te informeren over de communicatiemiddelen voor de organisatie van uw nieuwe leven. En nu u toch bezig bent, waarom zou u geen goede voornemens maken? Een beetje minder de wagen nemen en een beetje meer gebruik maken van het openbaar vervoer.

A pied ou en vélo, de nombreuses stations de bus et de trains desservent le pays. N'hésitez pas à consulter les sites des principaux fournisseurs de transport public pour vérifier les horaires et les itinéraires qui vous intéressent.

Goed om te weten: vraag inlichtingen bij het bestuur van uw bedrijf, aangezien vele bedrijven de medewerkers aanbieden hun abonnementskosten voor het openbaar terug te betalen, en soms kennen ze zelfs premies toe om hun medewerkers aan te moedigen zich op een alternatieve manier te verplaatsen.

Carsharing

Om nog verder te gaan en u ronduit aan te moedigen de wagen aan de kant te laten (of één van de twee wagens), bestaat er de carsharing-formule Cambio, een aanvullende formule bovenop het gebruik van het openbaar vervoer. Het principe is heel eenvoudig: wagens delen. Het volstaat zich in te schrijven en vervolgens een wagen te reserveren voor gebruik. Met Cambio betaalt u per kilometer. Er bestaan meerdere huurformules, maar de brandstof, de verzekering, de pechverhelping en de BTW zijn steeds inbegrepen in de prijs per kilometer.

  • Delhaize
  • Delhaize
  • Delhaize

Ik schrijf me onmiddellijk in

en geniet meteen van de gratis Move! Box.

Of ik gebruik mijn Facebook-account om te verbinden

Facebook Connect